Betaalmethoden

 

Bankoverschrijving:

Een bankoverschrijving is het verplaatsen van tegoed van de ene bankrekening naar de andere in directe opdracht van de verzender. De verzender geeft dus zijn of haar eigen bank opdracht een bedrag over te boeken naar een andere rekening bij dezelfde bank of een andere bank.

 

Bancontact:

Met Bancontact betalen Belgische consumenten met hun eigen bankkaart of Bancontact-App. Het is in België de meest gebruikte online betaalmethode. De betalingen zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

 

iDEAL:

Met iDEAL betalen Nederlandse consumenten hun aankopen op internet veilig en snel via hun eigen online bankomgeving. iDEAL is in Nederland de meest gebruikte online betaalmethode. Betalingen met iDeal zijn 100% gegarandeerd en kunnen niet eenzijdig worden teruggedraaid.

 

VISA & MasterCard:

VISA en MasterCard zijn wereldwijd de meest gebruikte creditcards. Hiermee kunnen consumenten van over de hele wereld online betalen.

 

Klarna - Achteraf betalen:

Klarna is Europees marktleider op het gebied van factuur gebaseerd betalen aan webshops. Klanten betalen achteraf en desgewenst gespreid aan Klarna. Zij hoeven daarbij geen vertrouwelijke informatie te verstrekken. 

 

Paysafecard:

Paysafecard is een populaire prepaid-betaalmethode voor zowel Europa als daarbuiten. Deze prepaid-methode is net zo snel, veilig en anoniem als contant betalen. Paysafecard heeft meer dan 480.000 verkooppunten in 40 landen.

 

Trustpilot
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »